Kysymyksiä ja vastauksia rannasta

1.9.2015

MÖKKIASIASTA HERÄNNEITÄ KYSYMYKSIÄ:

 

1) Kuka on päättänyt mökin rakentamisesta herusiin?

Kaikki yhdessä. Kevät-ja syyskokoukset ovat tärkeä paikka päätöksille.Ne jäsenet ketkä saapuvat kokouksiin,myös päättävät. Asiasta ei ole tarvinnut äänestää, sillä päätös on ollut yksimielinen.Paikalla kannattaa siis olla,kun asioista päätetään.

2) Miksi Herusiin ei pääse uimaan ? Missä uida?

Ranta ei ole yleinen uimaranta.

Lisäksi tontti on rakennustyömaa. Meillä ei ole vakuutusta ulkopuolisille, eikä sitä ole             rakennuttajillakaan. Emme voi ottaa vastuuta,jos jotain sattuu.Kuka vastaa jos esm. joku putoaa kaivoon tai saa sähköiskun kaapeleista?

Mökin valmistuttua tontin käyttötarkoitus muuttuu, joten uimaan ei voi  mennä vastaisuudessakaan.Mökki laitetaan vuokralle ja alue rauhoitetaan vuokralaisille.Ethän   sinäkään haluaisi vuokrata mökkiä,jonka pihassa parveilee ulkopuolisia?

Lammen toisella puolella on Herusten yleinen uimaranta.Rajamäestä mm.löytyy Sääksin uimaranta ja Hyvinkäältä kaksikin maauimalaa. 

3) Miksi asiasta ei ole tiedotettu?

Kyllä on. Käytämme pääsääntöisesti tiedottamiseen:

hyvinkaa.pamosasto.fi nettisivujamme

facebook/Hyvinkään pamilaiset ja

kevät-ja syyskokouksista ilmoitamme myös Aamupostissa ja PAM-lehdessä.

Sähköpostitiedotusta kehitämme parhaillaan. Osa on varmaan jo saanutkin postia mutta yli 2000 jäsentä vie aikaa ja me teemme tätä vapaaehtoisvoimin. Jäsenen omalla aktiivisuudella on siis merkitystä. Jos haluat nopeasti mukaan sähköpostitiedotuksen piiriin, ilmoitathan meille s-posti osoitteesi meidän sähköpostiin: osasto019@gmail.com

4) Miksi kieltokyltti ei koske johtokuntaa?

Rakennusmiehillä ja johtokunnan jäsenillä on oikeus olla tontilla. Johtokunnan jäsenet   tekevät vapaaehtoista talkootyötä.He siivoavat ja huoltavat pihaa ja rakennusta. Jonkun pitää myös valvoa rakentamista. Mökin ollessa vuokralla, johtokunnallakaan ei ole sinne asiaa, kuin huoltotöiden yhteydessä.

5) Kenelle mökkiä vuokrataan? Mihin hintaan?

Ensisijaisesti osaston omille jäsenille. Toivomme siis, että tulette käyttämään mökkiä   mahdollisemman paljon.Vapaita aikoja annetaan omien jäsenten jälkeen,muille pam-osastoille ja vasta sen jälkeen ulkopuolisille. Mökki on myös talviasuttava,jolloin saamme siitä suurimman hyödyn irti ympäri vuoden.

Hintaa ei ole päätetty.Tarkoitus on,että omat jäsenet saavat vuokrata edullisemmin,niin että katamme vain käyttökustannukset.Hinnoittelu tulee olemaan,niin viikko- kuin vuorokausihintoja.Yksityiskohdat vuokrauskäytännöstö ja hinnoista päätämme myöhemmin.

6) Miten huomioidaan jäsenet, jotka eivät vuokraa mökkiä?

Tulemme käyttämään mökkiä myös kaikkien jäsenten virkistäytymiseen.Pidämme avoimia virkistyspäiviä- tai viikkoja,jolloin kaikki halukkaat pääsevät uimaan ja saunomaan. 

 

Tuleeko mieleesi vielä jokin mieltäsi askarruttava asia?

Kysy ja anna palautetta, allaolevaan palauteosaan tai laita sähköpostia. Pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan.