Palkitsemme KAIKKI elo-syyskuussa liittyneet uudet jäsenet .

8.7.2017 klo 12:00

Kaikkien uusien kesken arvotaan viikonloppu Villa Herusissa, kaikki saavat t-paidan ja vielä suosittelijat saavat pienen yllätyksen.

Kaikkien uusien kesken arvotaan mökki viikonloppu (pe-su) Villa Heruseen.

Arvontaan osallistuvat kaikki elo-syyskuussa jäsenrekisteriin kirjautuneet. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko soittamalla tai sähköpostilla. Nimi julkaistaan myös facebook-sivuillamme (Hyvinkään pamilaiset) ja omilla nettisivuillamme. Voitto viikonloppu tulee käyttää toukokuu 2018 mennessä, ellei toisin sovita. Viikonloppua ei voi myöskään käyttää juhlapyhä viikonloppuina (esm,joulu, pääsiäinen). Pidätämme oikeuden rajoittaa viikonlopun ajankohtaa.

Kaikki osastomme elo-syyskuun uudet jäsenet saavat t-paidan.

Otamme yhteyttä kysyäksemme pidan kokoa, mutta jos emme saa henkilöä kiinni , laitamme aina reilun koon paidan. Jos jätät lomakkeen suoraan postilaatikkoomme, voit merkitä koon lomakkeen reunaan. 

 

Myös suosittelija palkitaan yllätyslahjalla.

Jotta suosittelija voidaan huomioda, täytyy lomake jättää suoraan postilaatikkoomme KUTOMOKATU 5 H 33-34, Hyvinkää. Ilmoita suosittelijan nimi ja jäsennumero lomakkeen alareunassa olevaan tilaan. Me lähetämme lomakkeet eteenpäin PAMin jäsenrekisteriin. Huomaa! jos littyminen tehdään suoraan netissä PAMin sivuilla tai lomake lähetetään suoraan PAMiin, emme tiedä suosittelijaa.

Liittymislomakkeita saat osastomme kaikilta jäseiltä tai voit tulostaa sen osastomme etusivulta ja PAM.fi sivuilta.

Voit pyytää myös lomakkeita esm.työpaikallesi. Laita viestiä osaston jäsenille soittamalla, sähköpostitse, fb-sivuillemme, omien sivujemme Palaute-osioon. Kokoustamme Kutomokadulla kerran kuussa (ei heinäkuussa), tervetuloa myös sinne. Kokousajat löytyvät yhdistys-sivulta.